Üdvözöljük a Stakes együttes honlapján!

Bemutatkozó videót és hanganyagot a demo menüpont alatt talál.
Kellemes időtöltést kívánunk!

DemoRepertoár

Bemutatkozás

Zenekarunk férfi tagjai – vérbeli zenész apukájuk mellett – már a családi fészekben kezdték elsajátítani a zenélés alapjait. Szanki származásuk lévén kezdetben az Alföld környéki, nagyrészt mulatós dalok és nóták széles világát tették magukévá.

2005-ben a család – és egyúttal a zenekar is – női taggal bővült, majd mikor a családalapítások közeledtével mindannyian Sopronba költöztünk, illett egy nevet is adni a korábban „Karó fivérek” néven ismert formációnak.

Ez könnyen ment, gondoltuk kiindulásnak próbálkozzunk azzal, ami – sok más mellett persze – közös bennünk:  ez a Karó, ami mindannyiunk családneve. Szótár elő, hátha angolul kicsit jobban hangzik… így született meg a STAKES.

Repertoárunkat is jócskán felfejlesztettük az évek folyamán, mára széles választékkal bővelkedünk mind a hagyományos tánczenei és mulatós vonalon, mind pedig a legújabb külföldi és magyar slágerek körében.

Felkészültünk helyszíni polgári szertartás hangosítására, valamint karaoke szolgáltatás nyújtására is akár lakodalmon belül, akár különálló estként!

Mindkét szolgáltatást zenekarunk komplett fény- és hangtechnikával bonyolítja le, melyek kiválóan alkalmasak esküvők, bálok, céges rendezvények, falunapok, születésnapi és egyéb évfordulók hangulatfokozására.

A rendezvényeket zenekarunk Sopronban és 100 km-es körzetében, valamint Kiskunmajsán és annak 100 km-es környékén tudja elvállalni!

Tagok:

Igény esetén zenekarunk kiegészülhet az alábbi zenészekkel:

Karó Anita Xénia

Karó Anita Xénia

percussions, ének, vokál
Karó Zoltán

Karó Zoltán

billentyűs hangszerek, gitár, ének, vokál
Karó Róbert

Karó Róbert

billentyűs hangszerek, ének, vokál
Zicherman Béla

Zicherman Béla

szaxofon, klarinét
Uzonyi László

Uzonyi László

dob
id. Karó Zoltán

id. Karó Zoltán

harmonika, citera, ének
© 2010-2016 Stakes Zenekar